Mijn naam is Tiny Westerink.

Ik heb Holos, Academie voor Holistische Massagetherapie gevolgd en in 1994 afgerond. Van september 2011 tot december 2012 heb ik een post-HBO opleiding tot Mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en afgerond en in 2014 een scholingsprogramma tot Compassietrainer bij Centrum Integrale Psychiatrie Lentis.

Daarnaast ben ik in 1985 afgestudeerd aan de HBO-Verpleegkunde en ben ruim zeventien jaar werkzaam geweest in een Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis, als verpleegkundige op een behandelafdeling en als clusterhoofd.
Vanaf 2002 heb ik mij volledig gericht op verdere ontwikkeling van mijn Praktijk. Van 2002 tot 2011 ben ik verbonden geweest aan Holos, Academie voor Holistische Massage Therapie, als docent en examinator en vertegenwoordiger voor Holos bij de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG).

foto (6)

Persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en bewust leven lopen als een rode draad door mijn eigen leven. Naast genoemde relevante opleidingen hebben diverse workshops, trainingen, individuele coachingstrajecten en ook het ervaringsleren in het leven, eraan bijgedragen de veelzijdige therapeut te worden die ik nu ben. Mijn benadering is professioneel en persoonlijk en in alle openheid, met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodig ik de ander uit te onderzoeken wie hij zelf is en van hieruit te leven.

Ook het al ruim 30 jaar beoefenen van Hatha Yoga en al vele jaren Vipassana Meditatie en Mindfulness, zijn essentieel geweest voor mijn persoonlijke en therapeutische vorming.
Inzichtmeditatie en Mindfulness hebben mijzelf werkelijk doen ervaren, welk een ruimte en innerlijke vrede het geeft, wanneer je met je volledige aandacht bent in het nu en daadwerkelijk kunt zijn met dat wat er is.

Holos is aangesloten bij deĀ  Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG).
Ik ben lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT – voormalig VNT) en van de Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN) in de eerste categorie, ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en het BIG – register.

 

LinkedIn-profiel van Tiny Westerink weergeven